Impact Bucureşti a schimbat patru şefi în cinci ani. Un fost concurent la Vocea României, un director anchetat de DNA, unul provizoriu, iar acum aduce un polonez

Autor: Liviu Popescu 25.08.2016
Bartosz Puzdrowski, 47 de ani, este al patrulea şef la conducerea dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP), companie cu 193 mil. lei capitalizare, fiind numit după un proces de recrutare care a durat opt luni şi pentru care compania a apelat la un headhunter internaţional.

„Procesul de recrutare a început din decembrie 2015, deci a durat opt luni. Tinţa a fost de la început un om cu experienţă internaţională în imobiliare“, au transmis reprezentanţii Impact.

După anunţul privind noul executiv, acţiunile companiei s-au apreciat cu până la 0,9% în prima parte a zile de ieri, la 0,7 lei, fiind efectuate 12 tranzacţii în valoare de 2.160 de lei. Comisionul pentru headhunter este cuprins între 20 şi 35% din salariul anual brut al executivului, potrivit unor surse din piaţa de recrutare. Dar şefii Impact nu şi-au publicat declaraţiile de avere.

Ştefan Milicin (fost concurent la Vocea României şi director al Impact Bucureşti 2012-2013), Lucian Mateescu (pe holurile DNA în Dosarul Retrocedărilor), Liviu Stan (decembrie 2015-august 2016), iar acum polonezul Bartosz Puzdrowski sunt directorii care s-au perindat pe la conducerea dezvolta­torului imobiliar Impact Bucureşti din 2012 încoace.