Producătorul de cosmetice Farmec a deschis primul magazin Gerovital din Constanţa. Galerie Foto

Autor: Mirabela Tiron 23.09.2016
Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea şi modernizarea reţelei de magazine la nivel naţional. După deschiderea primului magazin Gerovital din România, care este totodată primul magazin al companiei din Bucureşti, Farmec anunţă inaugurarea unui spaţiu nou dedicat brandului Gerovital, la Constanţa.
 
Situat în ansamblul comercial City Park din Constanta, noul magazin Gerovital are o suprafaţă totală de 33 de metri pătraţi şi oferă toate produsele din gamele Gerovital şi Aslavital, dar şi consultanţă permanentă legată de acestea
 
Investiţia totală în deschiderea magazinului a fost de 61.000 de euro.
 
“Constanţa este unul dintre oraşele unde produsele Farmec au mare succes, aşa că, pentru a aduce produsele noastre cât mai aproape de cei care le iubesc, am decis să deschidem acest magazin dedicat lor. Constănţenii vor beneficia de toate produsele Gerovital, cel mai iubit brand românesc, lider pe segmentul produse de îngrijire a tenului şi a firului de păr, cu o tradiţie de aproape 50 de ani. De asemenea, întreaga gamă Aslavital, cu argilă românească 100% se va regăsi pe rafturile magazinului. Aceasta inaugurare a venit ca răspuns la solicitările consumatorilor, iar până la finalul anului vom investi peste 200.000 de euro în deschiderea a încă trei spaţii comerciale proprii în ţară şi în modernizarea magazinelor existente”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.
 
Brandul Gerovital, moştenire a profesorului Ana Aslan, reuneşte game recunoscute internaţional şi atent create pentru îngrijirea părului, a pielii şi a tenului, printre care se numără Gerovital H3, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Plant, Gerovital Men şi  Gerovital Sun.
În perioada 22 septembrie-30 septembrie, clienţii vor beneficia de 20% discount la orice achiziţie din magazinul Gerovital Constanţa.
 
Deschiderea magazinului Gerovital din City Park face parte din strategia Farmec de îmbunătăţire şi modernizare a reţelei de magazine în ţară. În prezent, reţeaua Farmec numără 8 puncte de distribuţie în Cluj, Bucureşti, Argeş, Sibiu, Braşov şi Neamţ şi 3 puncte de lucru în Baia Mare, Craiova şi Focsani. În acest moment, Farmec are 6 magazine proprii în Cluj Napoca (3 magazine), Arad, Sibiu şi Tg. Mureş.