Forte Partners a obţinut o finanţare de 50 mil. euro de la UniCredit pentru parcul de afaceri The Bridge, unde se va muta BCR

Autor: Bogdan Alecu 19.10.2016
Forte Partners a semnat cu UniCredit Bank contractul pentru finanţarea dezvol­tării primei faze a proiecului The Bridge, în va­loare de 50 mil. euro, în condiţiile în care in­vestiţia în prima clădire este de 60 mil. euro.

Parcul de afaceri The Bridge va fi ri­di­cat pe Şoseaua Orhideelor 15C, pe terenul fos­tei fabrici de pâine Spicul, în două faze. Ter­menul estimat de finalizare este sep­tem­brie 2017, iar lucrările se derulează con­form gra­fi­cului, potrivit informaţiilor disponibile, an­tre­prenorul general fiind compania Bog’Art.

„Avem 50% din prima fază închiriată şi suntem în discuţii avansate pentru restul clă­dirii, astfel încât ne vom atinge obiectivul de a avea la deschidere un grad de ocupare de 100%. Cât priveşte valoarea de piaţă a pro­iec­tului, aceasta a ajuns la 80 mil. euro pentru prima fază“, a declarat Geo Măr­gescu, CEO & Fondator, Forte Partners.