12 oameni au fost răniţi pe DN7 după ciocnirea a trei maşini, două TIR-uri şi un autocar cu pasageri

Autor: Mediafax 27.10.2016

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, patru persoane au ajuns la spital în urma unei coliziuni ce a avut loc în localitatea Bascov, în accident fiind implicate trei autoturisme, două tiruri şi un autocar plin cu pasageri.

Din primele informaţii, şoferul TIR-ului nu ar fi păstrat distanţa faţă de un autoturism pe care l-a lovit în spate, iar acesta s-a ciocnit de celelalte doua din faţa lui, pe care le-a proiectat în alt tir.

Soferul vinovat a ajuns cu TIR-ul pe contrasens, unde a lovit un autocarul cu pasageri.

"Traficul este blocat în totalitate, pe DN 7, drumul care leagă Piteştiul de Râmnicu Vâlcea, în urma unui accident în care au fost implicate 6 vehicule. Din primele informaţii, au rezultat nu doar pagube materiale, ci si mai multe victime, 4 fiind duse la spital. Colegii mei se află la faţa locului, pentru cercetări şi stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier", a declarat Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, nicio victimă nu are răni care să îi pună viaţa în pericol.

"Colegii mei intervin cu un echipaj SMURD de prim ajutor, unul de terapie intensivă mobilă şi o autospecială cu apă şi spumă", a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.