Sorin Greu, Bog'Art: Piaţa nu îţi oferă suficient de multe proiecte, iar competiţia este foarte mare

Autor: Roana Rotaru 28.11.2016
Bog’Art, a doua cea mai mare companie de construcţii cu capital românesc, controlată de omul de afaceri Raul Doicescu, mizează anul acesta pe o cifră de afaceri de 120 mil. euro, în creştere cu circa 15% faţă de anul precedent, potrivit calculelor ZF realizate pe baza datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Cel mai mare constructor cu capital local este Hidroconstrucţia, potrivit rezultatelor din 2015.
 
La nivel de grup, Bog’Art ar putea ajunge la afaceri de 160 mil euro, potrivit reprezentanţilor companiei, prin cele şase companii controlate care asigură servcii integrate precum producţia de fier pentru construcţii, faţade, tâmplăria de aluminiu, servicii de proiectare, dar şi altele.
 
„Anul acesta firma Bog’Art va obţine undeva la 120 mil. euro şi pe grup cred că ajungem la vreo 160 mil. euro. Suntem pe o poziţie de o consolidare. Suntem interesaţi de o creştere mică, nu vrem o creştere mare, spectaculoasă, pentru că nici condiţiile pieţei nu sunt foarte generoase“, a de­clarat pentru ZF Sorin Greu, direc­torul general al Bog’Art.