Grupul Pehart Tec încheie anul cu afaceri de 100 mil. €. „Am reuşit să atingem creşterea prognozată, de 30%“

Autor: Laurentiu Cotu 28.11.2016

Grupul de companii Pehart Tec, controlat de fondul de investiţii Abris Capital Partners şi omul de afaceri Ioan Tecar din Dej, a realizat în primele nouă luni o creştere de 30% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, mizând până la finalul anului pe afaceri totale de aproximativ 100 mil. euro.

Din grupul Pehart Tec fac parte patru companii (Samus Cons­trucţii, Metalicplas Im­pex, Metalicplas Distri­bu­tion şi Pehart Tec), în principal cu activităţi de producţie şi comercializare a hârtiei şi a produselor din hârtie. Pachetul majoritar de acţiuni al celor patru companii care fac parte din Pehart Tec Grup a fost vândut anul trecut de Ioan Tecar fondului de investiţii Abris Capital Partners.

„Am reuşit să atingem creşterea de 30% a cifrei de afaceri, prognozată încă de anul trecut, în special datorită extinderii ca­pa­cităţii de producţie, odată cu instalarea unei noi maşini de hârtie, care în prezent funcţio­nează la capacitate. Estimăm că vom încheia anul cu afaceri totale de 100 de milioane de euro“, a declarat Ioan Tecar, fondatorul grupului de companii Pehart Tec.