Şeful Mol Ungaria: Grupul ar putea achiziţiona noi benzinării

Autor: Catalina Apostoiu 30.11.2016

Grupul maghiar din sectorul petrolier şi al gazelor Mol ar putea achiziţiona noi benzinării pentru a profita de o reorientare a cerinţelor consumatorilor de la simpla alimentare cu combustibil a maşinilor la shopping şi servicii cum ar fi cele de car-sharing, a anunţat CEO-ul grupului, Zsolt Hernadi, potrivit Portfolio.hu. 

„Suntem mulţumiţi de prezenţa noastră pe piaţa Europei Centrale şi de Sud-Est. Însă dacă vor exista oportunităţi bune, vom continua să achiziţionăm pe viitor.

Suntem deschişi la achiziţii“, a declarat şeful Mol. Hernadi a adăugat că benzinăriile ar putea oferi pe viitor servicii de car-sharing, de ridicare a coletelor şi surse alternative de energie.

Şeful Mol a declarat pentru Reuters în această lună că intenţionează să investească în noi fabrici de produse chimice pentru a reduce dependenţa grupului de producţia de carburanţi pentru autovehicule, urmând să achiziţioneze în acelaşi timp mai multe active upstream şi să comercializeze bunuri şi servicii în benzinăriile sale.