Adval Asset Management a securizat un credit de 6,7 mil. euro pentru refinanţarea clădirii de birouri Banu Antonache. Planul este atragerea de parteneri inte­re­saţi să investească pe piaţa de birouri din Bucu­reşti, cu scopul de a construi un por­to­foliu semnificativ de proprietăţi comerciale în regiune

Autor: Cristina Bellu 08.12.2016

Adval Asset Management, cu suportul echipei de Capital Markets a JLL România, a securizat un credit de 6,7 mil. euro pentru refinanţarea clă­dirii de bi­rouri Banu Antonache din Bucu­reşti. Banu Antonache Office Building, cu o su­pra­faţă închiriabilă de 4.500 metri pătraţi, a fost livrată în anul 2006 şi este localizată în Floreasca.

Printre cei mai importanţi chiriaşi ai clădirii se numără Opel, DTZ Echinox şi BNP Paribas Group. „Clădirea Banu Anto­nache Offices a devenit o clădire de birouri de tip boutique, extrem de solicitată, ceea ce explică nivelul ridicat de retenţie a chiriaşilor existenţi şi gradul de ocupare a clădirii, de 100%, de-a lungul anilor“, a spus David Hayward, CEO al Adval Asset Management.