Adrian Pascu, Danone: Lucrăm cu ferme care îşi administrează bine sezonalitatea. Nu avem probleme iarna cu aprovizionarea cu lapte

Autor: Mădălina Dediu Panaete 08.12.2016
Adrian Pascu, directorul general al Danone România, spune că, în ge­neral, compania pe care o conduce lu­crează cu ferme care îşi administrează bine se­zo­na­litatea, prin infrastructură - gra­jduri puse la punct şi furaje bine controlate - astfel încât producătorul nu are pro­bleme cu aprovizionarea cu lapte iarna.

„Nu ne confruntăm cu astfel de probleme, poate cel mult câteva zile pe an, când e posibil ca ninsorile să îngre­uneze colectarea laptelui de la ferme”, a de­clarat managerul care conduce businessul producătorului de iaurturi Danone din România, Bulgaria şi ţările adriatice.

Din această funcţie, managerul con­duce operaţiunile Danone România, o companie cu afaceri de 484 mil. lei anul trecut, dar coordonează şi echipele de mana­gement ale Danone din Bulgaria, Moldova şi ţările adriatice. Adrian Pascu a preluat conducerea companiei în luna august a anului trecut, fiind pri­mul român numit la conducerea sub­sidiarei locale a celui mai mare pro­ducător de iaurturi.