Fady Chreih, CEO al Regina Maria: Am bugetat afaceri mai mari cu 20% doar din creştere organică, dar ne uităm şi la achiziţii

Autor: Mirabela Tiron 09.01.2017

Regina Maria va deschide în acest an un spital generalist cu 100 de paturi la Cluj-Napoca, o investiţie de 15 milioane de euro.

Reţeaua de sănătate Re­gina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa serviciilor medicale private, cu afa­ceri de 290 mil. lei în 2015, esti­mează în acest an afaceri mai mari cu 20% doar din dezvoltare organică, cea mai mare investiţie pe care o va realiza în acest sens fiind deschiderea unui spital privat generalist cu 100 de paturi în Cluj-Napoca până la final de an.

„Datele pe anul trecut (cifra de afaceri - n.red.) vot fi gata în februarie. Bu­getul pentru anul acesta prevede o creş­tere cu 20% doar din dezvoltarea or­ganică. Ne concentrăm pe deschi­derea de noi spaţii, avem un target în ceea ce priveşte numărul de clinici la care vrem să ajungem“, a declarat pentru ZF Fady Chreih, CEO al Regina Maria, fără a preciza câte clinici targe­tează până la final de an.