Trei antreprenori din Bucureşti au pus bazele unui concept în HoReCa care le-a adus afaceri de 3,5 mil. euro

Autor: Ioana Matei 12.01.2017

Restaurantele Nuba şi Nuba Summer Vibes din nordul Capitalei, de­schise de trei antreprenori în urma unor investiţii de 900.000 de euro, au ge­ne­rat în 2016 o cifră de afaceri de 3,5 mi­li­oa­ne de euro, de zece ori mai mare faţă de cele trei luni de activitate din 2015, când compania opera un singur res­taurant.

 Primul restaurant Nuba a fost inaugurat în noiembrie 2015 pe strada Grigore Gafencu, iar Nuba Summer Vibes a fost deschis în vara acestui an pe malul lacului Herăstrău.  

 Acţionarii Nuba sunt trei oameni de afaceri din Bucureşti cu experienţă în mai multe domenii: Jean Sasu, care are o experienţă de 10 ani în domeniul financiar, Alexandru Nanu, cu o experienţă de opt ani în media şi organizarea de evenimente şi un al treilea acţionar cu peste 15 ani de activitate în HoReCA, dar care doreşte ca numele său să nu fie făcut public.