Un nou administrator speră să ducă mallul Liberty Center din Rahova la un grad de ocupare de 80%

Autor: Bogdan Alecu 12.01.2017

Inaugurat în 2008 în urma unei investiţii de 70 de milioane de euro, Liberty Center a ajuns, treptat, de la un grad de ocupare de 100% la mai puţin de 70% în prezent.



„În momentul de faţă suntem în discuţii cu chiriaşi-ancoră pe zona de copii, fashion şi food pentru a asigura un mix de branduri internaţionale, cu businessuri sustenabile, dar adaptat în acelaşi timp proximităţii. Ne dorim atingerea unui grad de ocupare de peste 80% pe parcursul anului 2017, astfel, treptat, să obţinem o îmbunătăţire a experienţei clientului prin diversitatea din cadrul Liberty Center”, a spus Mariana Stamate, şeful departa­mentului de Property Management al JLL România.

Compania de con­sultanţă imo­biliară JLL a fost desem­nată la finalul anului trecut să se ocupe de serviciile de property şi asset management ale centrului comercial din Şoseaua Pro­gresului.

Responsa­bilităţile JLL includ revitalizarea acti­vităţii mallului prin crearea unui mix optim de chiriaşi şi imple­mentarea unor acţiuni susţinute de promovare.

Centrul comercial are o suprafaţă de 25.700 metri pătraţi şi a fost deschis în noiembrie 2008, la începutul crizei economice.

Acesta este amplasat la intersecţia dintre Şos. Progresului şi Calea Ra­hovei, pe locul unde anterior era un schelet abandonat al unui fost „circ al foamei”. Acum, Liberty Center este foarte aproape de Vulcan Value Center, centru comercial deschis în 2014 de NEPI.