Şeful FM Logistic: Este cerere mare pentru depozite, tot ce s-a construit în jurul Bucureştiului s-a ocupat!

Autor: Mirabela Tiron 27.01.2017
Cătălin Olteanu, directorul general al FM Logistic, unul dintre cei mai mari jucători  din sectorul de logis­tică şi transport, spune că în acest an obiectivele constau în finalizarea de­po­zitului din Dragomireşti, o investiţie de 20 de milioane de euro, dar compania are în plan şi extinderea cu 6.000 de metri pătraţi a depozitului din Timi­şoara, dedicat clienţilor din industria bunurilor de larg consum (FMCG).
 
„Anul calendaristic 2016 a fost un pic mai bun faţă de anul anterior, s-a văzut creşterea consumului în piaţă. În acest an urmează o serie de licitaţii în piaţă la care vom participa. Vrem să mai creştem cifra de afaceri, dar încă nu am făcut bugetul“, a spus Cătălin Olteanu, şeful FM Logistic. Compania raportează rezultatele pe an financiar, ce se încheie la final de martie.
 
FM Logistic România a început anul trecut dezvoltarea unui depozit de 20.000 de metri pătraţi pentru medi­ca­mente, echipamente medicale şi cos­metice, o investiţie de 20 de milioane de euro. Depozitul se află în Dragomireşti (Auto­strada Bucureşti-Piteşti), judeţul Ilfov. „Există cerere pentru depozite, drept dovadă  tot s-a construit în jurul Bu­cureştiului este acum ocupat. Dis­cutăm cu clienţi pentru depozitul din Dra­go­mireşti, dar nu le pot face public numele“.