Wizz Air vinde astăzi bilete reduse cu 20% pentru zborurile planificate până la 31 martie

Autor: Roxana Rosu 02.02.2017

Wizz Air lansează o promoţie de iarnă şi reduce cu 20% preţul biletelor pentru zborurile planificate până la 31 martie, pentru rezervările realizate astăzi, 2 februarie, până la miezul nopţii.

Reducerile sunt valabile pe oricare dintre cele 56 de destinaţii Wizz Air disponibile din România sau spre cele peste 500 din întreaga reţea a companiei.

Reducerea se aplică tarifelor cu taxele incluse, taxelor obligatorii şi unui bagaj mic de cabină. Reducerea este validă doar pentru rezervări noi.

“Luna aceasta sărbătorim 8 ani de când operăm cu succes de la baza din Timişoara. Cu această ocazie specială, suntem încântaţi să le oferim clienţilor din România oportunitatea de a călători mai mult cu un discount de 20%, şi să le asigurăm tarife şi mai scăzute pasagerilor care călătoresc spre şi dinspre România, dar şi în alte destinaţii, folosind rutele noastre”, a spus Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

În 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 660.000 de călători pe rutele sale din Timişoara, ceea ce reprezintă o creştere cu 12% faţă de perioada anterioară. Anul acesta, Wizz Air va avea alocate în ţară 22 de aeronave, inclusiv 5 noi şi ultraeficiente Airbus A321şi va angaja peste 750 de membri de echipaj din ţară.