Smartdreamers intră pe piaţa aplicaţiilor de gestionare a recrutărilor. Unul dintre primii clienţi ai companiei: Raiffeisen Bank România

Autor: Adrian Seceleanu 03.02.2017
Start-up-ul local SmartDreamers, care a a­tras în trei ani finanţări de aproape 1 mil. euro pentru platforma sa de recrutare, a lan­sat oficial InRecruit - o aplicaţie care le per­mite companiilor să gestioneze procesele de an­­ga­jare.

Start-up-ul a lansat în urmă cu un an o versiune de test a software-ului, perioadă în care acesta a fost testat în cadrul a aproape 100 de companii. Reprezentanţii Smart Dreamers susţin că până în prezent au fost investiţi 150.000 de euro în dezvoltarea produsului. „Soluţiile de recrutare sunt în general învechite şi rămase în urma tehnologiilor disponibile în ţările vestice, iar asta ne-a impulsionat să lansăm InRecruit. Majoritatea companiilor gestio­nează procesul de recrutare în fişiere Excel şi fol­dere. Vedem un potenţial mare pentru piaţa de software recruitment în CEE“, a de­cla­rat Adrian Cernat, CEO al Smart Dreamers. Compania a fost înfiinţată de Adrian Cernat, Mihai Ceuşan şi Marius Huza împreună cu TJobs.