La 40 de ani, Nicoleta Eftimiu, directorul de marketing al Coca-Cola Romania şi Moldova preia conducerea companiei

Autor: Mădălina Panaete 14.02.2017

Nicoleta Eftimiu, 40 de ani, un manager cu o experienţă de peste zece ani în cadrul sistemului Coca-Cola, a fost numită în funcţia de franchise country manager al Coca-Cola Romania şi Moldova începand cu luna ianuarie a acestui an. Anterior, ea a ocupat aproape trei ani funcţia de director de marketing în cadrul companiei. Nicoleta Eftimiu a preluat astfel şefia operaţiunilor Coca-Cola Romania şi Moldova de la Petre Şandru, care a devenit country manager la Coca-Cola Irlanda.

Prin această numire Nicoleta Eftimiu ocupă cea mai înaltă poziţie în structura organizatorică a companiei pentru ţările din Europa de Sud-Est. În plus, este prima femeie desemnată să conducă operaţiunile Coca-Cola din cele două regiuni.

Nicoleta Eftimiu a lucrat direct sau indirect pentru Coca-Cola timp de 19 ani. Şi-a început parcursul profesional în agenţie, în poziţia de account director pentru brandul Coca-Cola, iar apoi s-a alăturat echipei  Coca-Cola HBC Romania în poziţia de category manager stills and new business. Această poziţie i-a permis să acumuleze cunoştinţe pe partea de distribuţie şi de comercializare directă.