Iulian Dascălu începe construcţia a trei noi clădiri din cadrul proiectului Openville

Autor: Cristina Bellu 16.02.2017

Iulius Group, dezvoltatorul imobiliar condus de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, va demara în această primăvară lucrările de construcţie la trei noi clădiri de birouri clasa A din cadrul proiectului  multifuncţional Openville Timişoara, situat în proximitatea Iulius Mall.

Cele trei imobile, care vor fi dezvoltate sub brandul United Business Center (UBC), însumează o suprafaţă de 73.000 metri pătraţi şi vor fi livrate pe piaţă într-un termen de 12- 18 luni.

În ianuarie, Iulius Group a finalizat prima clădire de birouri din cele şapte care vor face parte din ansamblul multifuncţional. Imobilul United Business Center 2 (UBC 2) are 12 niveluri, o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi şi este închiriat integral de companii precum Ness Software Engineering, Autoliv Romania, PwC Romania si Bitdefender. În UBC 2 funcţionează Policlinica REGINA MARIA şi magazinul dm drogerie markt şi vor intra doi operatori de servicii bancare.

Tot în acest an, vor fi demarate lucrările de extindere a Iulius Mall Timişoara cu o suprafaţă de 60.000 metri pătraţi de retail, ajungându-se la un total de 131.000 metri pătraţi închiriabili. Pe acest segment, Openville va include 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, o zonă de fresh market, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber.