Producătorul de aplicaţii online Zitec atrage o infuzie de capital de peste 1,7 mil euro de la eMag

Autor: Roxana Rosu 17.02.2017

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online, a atras o investiţie de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG, infuzia de capital urmând să susţină planul de extindere pe piaţa internă şi externă a companiei.

Odată cu această investiţie, Zitec are în plan o extindere accelerată pe piaţă, prin creşterea echipei, deschiderea de birouri în provincie, formarea unui departament specializat în fonduri europene şi granturi, precum şi activităţi susţinute de creştere a portofoliului de clienţi în Europa de Vest şi SUA.

„Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să obţinem această investiţie care, în primul rând, ne oferă validarea unui business românesc de servicii, dezvoltat de la zero, de-a lungul a 14 ani.  Mai mult, este o recunoaştere venită din partea unui jucător de renume. Rămânem în continuare o companie antreprenorială, independentă, lucru care a făcut, de altfel, posibilă această tranzacţie, pe lângă o aliniere foarte bună a obiectivelor strategice”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO & fondator Zitec.