Esop Consulting a asistat producătorul de soluţii auto Harman în închirierea a 7.700 mp în birourile austriecilor de la Immofinanz

Autor: Cristina Bellu 02.03.2017

Compania americană Harman, care proiectează şi realizează produse şi soluţii conectate pentru producători auto, consumatori şi companii din întreaga lume, a semnat un contract de închiriere pentru 7.700 metri pătraţi în birourile Metroffice dezvoltate de austriecii de la Immofinanz.

„Acum este un moment propice pentru tranzacţiile corporate, în contextul în care un număr semnificativ de proiecte de clasa A sunt în diverse etape de construcţie. Metroffice – Clădirea A reprezintă prima fază a unuia dintre cele mai mari proiecte integrate, dezvoltate de Immofinanz, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din Bucureşti.”, spune Mirela Raicu, manager al diviziei Birouri Corporate din cadrul companiei de consultanţă imobiliară ESOP Consulting, care a asistat producătorul de soluţii auto în procesul de închiriere.

Contractul se derulează pe o perioadă de peste zece ani, timp în care compania va dispune de spaţii de birouri, showroom, spaţii de depozitare, precum şi de un laborator auto subteran.

Proiectul Metroffice prevede construirea unei suprafeţe totale de 40.000 metri pătraţi de birouri de clasă A, în două etape de construcţie.

Investitorul imobiliar Immofinanz a închiriat aproximativ 80.000 de metri pătraţi din portofoliul său de birouri din Bucureşti în anul financiar scurtat 2016, echivalentul a 10.000 de metri pătraţI pe lună în perioada mai-decembrie 2016.