Familia Puşcaş deschide luna viitoare centrul comercial dezvoltat pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, parte a unui proiect imobiliar de 25 mil. euro

Autor: Laurentiu Cotu 07.03.2017

Mega Image va fi principala ancoră a galeriei comerciale Platinia Shopping Center, cu un magazin de 1.200 mp. Centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă de 1,1 ha.



Proiectul imobiliar Platinia, format dintr-o galerie comercială, un aparthotel şi un proiect rezidenţial, dezvoltat de omul de afaceri Sile Puşcaş pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, a intrat pe ultima sută de metri, investiţia totală ajungand la peste 25 mil. euro.

Pe langă galeria comercială care se va deschide în aprilie, pro­iectul va mai include şi un ansamblu rezi­den­ţial cu două corpuri cu şase niveluri şi 187 de apar­tamente cu 2 şi 3 camere, dar şi un apart­hotel care dispune, la randul său, de 120 de apartamente de lux, am­­plasate pe 11 niveluri.

Situat în zona cen­trală a Clujului, proiectul imobiliar Platinia se află în apropierea parcului central, a stadionului Cluj Arena, a sălii polivalente şi a com­plexului studenţesc Haşdeu.

"Proiectul Platinia a intrat pe ultima sută de metri. Apartamentele au fost predate din luna septembrie a anului trecut şi proprie­tarii sunt pe punctul de a termina finisajele, aparthotelul este la faza de mobilare şi utilare, iar spaţiile comerciale sunt în curs de fini­sare de către chi­riaşi. Finalizăm în cel mai scurt timp şi dru­mul care va uni bule­vardul principal, calea Mănă­ştur, de străzile din zona de nord a proiec­tului, urmand ca cen­trul comercial să fie des­­chis în luna aprilie", a declarat pentru ZF Tran­silvania Oana Bă­nuţ, PR şi marketing ma­nager Platinia.