ZF Live. Remus Nică, ARC Bakery: Poţi să ai şi un milion de euro pentru un restaurant, dacă nu ai echipa îţi pierzi toţi banii
Brutăria ARC Bakery din zona Arcului de Triumf din Capitală, un concept nou pe piaţa locală, a ajuns la o investiţie de 260.000 – 270.000 de euro, susţine Remus Nică, proprietar ARC Bakery, în cadrul emisiunii de business ZF Live.
„Oamenii nu vin la noi doar ca să-şi cumpere o pâine, ci pot petrece timp aici şi pot lua şi masa. Suntem într-o perioadă de creştere. Chiar dacă în timpul săptămânii situaţia variază, în weekend avem o afluenţă de clientelă bună. Break even-ul la noi este undeva la 7.000 – 7.500 de lei pe zi pentru 60 de locuri“, spune Remus Nică.
Brutăria ARC Bakery are 80 de locuri pe terasă şi 60 de locuri în interior. Remus Nică nu se gândeşte însă la posibilitatea de a deschide o nouă locaţie. „Din experienţa pe care am acumulat-o de-a lungul timpului am învăţat un lucru: un loc trebuie consolidat. El trebuie să devină foarte cunoscut ca mai apoi să existe cerinţă. Următorul pas este cel în care trebuie să formezi oamenii, or noi nu avem oameni.“