ZF Live. Remus Nică, ARC Bakery: Poţi să ai şi un milion de euro pentru un restaurant, dacă nu ai echipa îţi pierzi toţi banii

Autor: Corina Zamfir 14.03.2017

Brutăria ARC Bakery din zona Arcului de Triumf din Capitală, un concept nou pe piaţa locală, a ajuns la o investiţie de 260.000 – 270.000 de euro, susţine Remus Nică, proprietar ARC Bakery, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Oamenii nu vin la noi doar ca să-şi cumpere o pâine, ci pot petrece timp aici şi pot lua şi masa. Suntem într-o perioadă de creştere. Chiar dacă în timpul săptămânii situaţia variază, în weekend avem o afluenţă de clientelă bună. Break even-ul la noi este undeva la 7.000 – 7.500 de lei pe zi pentru 60 de locuri“, spune Remus Nică.

Brutăria ARC Bakery are 80 de lo­curi pe terasă şi 60 de locuri în inte­rior. Remus Nică nu se gândeşte însă la po­si­bilitatea de a deschide o nouă lo­caţie. „Din experienţa pe care am acu­mulat-o de-a lungul timpului am învă­ţat un lucru: un loc trebuie consolidat. El trebuie să devină foarte cunoscut ca mai apoi să existe cerinţă. Următorul pas este cel în care trebuie să formezi oamenii, or noi nu avem oameni.“