Operatorul aerian Croatia Airlines va opera începând cu luna mai zboruri din Bucuresti spre cinci destinaţii din Croaţia

Autor: Mădălina Dediu Panaete 11.03.2017

Operatorul aerian croat Croatia Airlines va opera începând cu luna mai zboruri din Bucureşti spre Zagreb, Split, Pula, Dubrovnik şi Zadar (ultimele patru cu zbor prin Zagreb), conform datelor de pe site-ul companiei.

Primul zbor va avea loc pe 19 mai. Odată cu intrarea pe piaţă, compania aeriană lansează şi o ofertă promoţională astfel că zborurile pe ruta Zagreb-Bucureşti încep de la 149 de euro, în timp ce pentru celelalte rute preţurile încep de la 179 de euro.

Oferta este valabilă pentru zboruri în perioada 19 mai – 13 octombrie (luni, miercuri şi vineri) şi include transport dus-întors, mâncare şi băuturi la bord, dar şi bagaj de cală în limita a 23 de kilograme.

Croatia Airlines intră astfel pe piaţa românească, una dominată de jucători low-cost precum Wizz Air, Blue Air şi Ryanair. Compania aeriană croată transportă anual circa 2 milioane de pasageri şi are o flotă de 12 avioane (două Airbus 320, patru Airbus 319 şi şase aeronave Dash 8-Q400).