Alpiq RomIndustries: Suntem în continuare în posesia licenţei pentru furnizarea de energie şi avem convingerea că ne vom păstra licenţa şi ne vom desfăşura activitatea comercială şi în viitor

Autor: Alina-Elena Vasiliu 15.03.2017
Furnizorul de energie Alpiq RomIn­dustries este convins că Auto­ritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) nu îi va re­trage licenţa de funcţionare, transmite compania într-un drept la replică trimis pe adresa redacţiei Ziarului Financiar.

„Contrar declaraţiei din articolul ZF publicat vineri, 10 martie 2017, ANRE nu a retras licenţa Alpiq RomIn­dustries SRL şi, prin urmare, Alpiq RomIndustries SRL este în po­sesia licenţei şi continuă să îşi des­făşoare activitatea comercială în mod obişnuit. Alpiq RomIndustries SRL are convin­ge­rea că îşi va păstra licenţa şi va con­tinua să îşi desfăşoare acti­vitatea comer­cială şi în viitor”, spune compania.

Săptămâna trecută, Autoritatea Na­ţio­nală de Reglementare în do­meniul Ener­giei (ANRE) a publicat lista titu­larilor de licenţă care nu şi-au respectat obligaţiile din contractele încheiate privind vânzarea cantităţilor de energie electrică tranzacţionate la începutul anului.