Rareş Măcinică, Lagermax: De multe ori când ţi se spune "You are doing great, but ..." înseamnă că vei fi concediat. Vom avea vreodată curajul ca pentru o zi să spunem ce gândim?

Autor: Corina Zamfir 19.03.2017

Rareş Măcinică, managing director la Lagermax AED România, companie de logistică, spune că pseudocomunicare în business "îmbrăcată" în forme fără fond, nesinceră, aparentă, lipsită de adevăr, cu inteţii ascunse, a ajuns să fie un limbaj universal.

"Paradoxal, nesinceritatea  - aţi fost foarte ok la interviu, apreciem skill-urile dvs., ne-aţi impresionat, însă cu regret trebuie să vă informăm că aţi fost respins - reuşeşte să facă pe toată lumea fericită, la final răsuflăm cu toţii uşuraţi. Secretul este să găseşti argumentul cu cea mai bună acoperire în contextul respectiv", a menţionat el într-o opinie scrisă pentru revista Business Magazin.

Trimitem de multe ori forecasturi umflate, conştienţi că nu o să le atingem, dar ne este mai uşor să dăm explicaţii după, decât să înfruntăm realitatea înainte, menţionează el.

Vom avea vreodată curajul ca pentru o zi să spunem ce gândim?

Citiţi opinia integrală în revista Business Magazin