Lansarea Galaxy S8, cel mai mare test din istorie pentru Samsung

Autor: Ioana Nita 29.03.2017

Lansarea Galaxy S8, vârful de gamă al smartphone-urilor Samsung, care va avea loc astăzi, reprezintă cel mai mare test din istorie pentru gigantul sud-coreean, în condiţiile în care noul model nu va trebui doar să-şi atingă ţintele de vânzări, ci să şi redea încrederea consumatorilor într-un brand a cărui imagine a fost profund afectată de incidentul cu Galaxy Note 7 şi de scandalul politic, scrie Fox Business.

Lansarea Galaxy S8 reprezintă şansa sud-coreenilor de la Samsung de a-şi reface imaginea după incidentul de anul trecut cu smartphone-ul Galaxy Note 7 (o serie de modele au explodat din cauza supra­încăr­cării bateriei, compania retrăgând ulterior toate terminalele de pe piaţă).

Introducerea noului model din gama Galaxy S vine de asemenea odată cu lansarea unei ediţii aniversare a smartphonelui iPhone – 10 ani de la apariţia primului smartphone produs de Apple. Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, gigantul sud-coreean având vânzări de peste 300 milioane de unităţi anual.