Transportatorul rutier CDI, controlat de Ion Comuşi, se îndreaptă spre afaceri de 40 mil. lei

Autor: Mirabela Tiron 31.03.2017
Ion Comuşi, proprietarul companiei de transport rutier de persoa­ne CDI Transport Intern şi Interna­ţio­nal din Capitală, una dintre cele mai mari firme de pe piaţa de profil, spune că anul trecut compania a finalizat cu o cifră de afaceri de 38 de milioane de lei, faţă de 35,2 de milioane de lei cu un an în urmă şi că a ajuns la un trafic de 2,2 milioane de pasageri.
 
 „Anul trecut am reuşit să avem afaceri mai mari, iar pentru acest an estimez o creştere cu 10%. Avem flotă nouă de autocare, cu vârsta medie de şapte ani, iar toate rutele pe care ope­răm sunt foarte solicitate“, a de­clarat Ion Comuşi pentru ZF. Baza companiei în Capitală este autogara Ritmului, de pe strada cu acelaşi nume, din sectorul 2.
 
Activitatea de bază a companiei constă în transportul terestru de călători prin curse regulate în regim interju­de­ţean, completată prin transportul în ba­za curselor regulate speciale şi a curselor ocazionale.  Printre cele mai solicitate destinaţii cu frecvenţă zilnică se numără Bucureşti, Braşov, Bistriţa, Brăila, Tul­cea, Focşani, Piatra-Neamţ, Sucea­va, Reghin, Sighişoara şi alte oraşe.