Costel Ceocea rămâne preşedinte la SIF Moldova, iar Claudiu Doroş este ales director general

Autor: Dan Grigore Ivan 05.04.2017
Acţionarii SIF Moldova (SIF2) au ales membrii consiliului de adminis­tra­ţie, într-o formulă mai restrânsă faţă de structura din trecut, în noul board fiind cinci membri în prezent, faţă de şapte anterior.
 
Preşedintele consiliului de adminis­tra­ţie a fost ales Costel Ceocea, în vreme ce printre administratori se nu­mără Horia Ciorcilă, Liviu-Claudiu Doroş, Dan Jianu Cătălin Iancu şi Claudiu Octavian Radu. Liviu-Claudiu Doroş a fost ales director general, anterior el fiind director general adjunct, dar şi vice­preşedinte.
 
Acţionarii SIF Moldova au aprobat un program de răscumpărare a ma­ximum 29 milioane de acţiuni, adică 2,79% din capitalul social, într-un inter­val de preţ cuprins de la cotaţia de pe bursă, de 0,855 lei, adică preţul minim, până la un preţ maxim de 1,5 lei. Pro­gramul de răs­cum­părare se va întinde pe o perioadă de maximum 12 luni. SIF Mol­dova toc­mai a încheiat un pro­gram de răscum­părare care s-a desfă­şurat în perioada 23 noiembrie – 31 mar­tie 2017, vizând un total de peste patru milioane de acţiuni.