Luchi Georgescu a urcat la 5 mil. euro investiţiile în hotelurile Favorit şi Melodia din Venus. „În afară de modernizarea acestor două hoteluri nu mă interesează să fac alte investiţii în turism.“

Autor: Mirabela Tiron 06.04.2017
Antreprenoarea Luchi Geor­gescu, care deţine două hote­luri în staţiunea Venus de pe lito­ralul românesc, va finaliza în mai investiţia de 1,2 mili­oane de euro în renovarea a 131 de camere ale hotelului Favorit.

„Camerele renovate sunt de trei stele, începem şi modernizarea tronsonului II de camere, pe care doar le-am întreţinut în ultimii 14 ani. Acum schimbăm tot, gresie, mobilă, uşi, lifturi. Deschidem hotelul Favorit la 1 iunie, iar hotelul Melodia va fi deschis la 1 mai. Deja am început angajările, avem pe sezon 150 de oameni. Cele două ho­teluri au avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 1,5 milioane de euro“, a spus pentru ZF Luchi Georgescu, care controlează şi producătorul de mezeluri Meda Prod 98 şi producătorul de vinuri Vincon.

Banii pentru modernizarea hotelului Favorit provin doar din surse proprii.

Venus, o staţiune preferată de familiile cu copii, are cea mai lată plajă (300 de metri lă­ţime) de pe litoralul românesc. În sudul li­to­­ralului, majoritatea hotelurilor care fun­cţio­nează în prezent au fost construite îna­inte de ’90, cumpărate de oa­meni de afaceri şi renovate ulterior.