Tradeville lansează Ulise, un agregator de idei de investiţii bursiere

Autor: Roxana Rosu 11.04.2017

Tradeville, lider de piaţă în tranzacţionarea online la bursă în România, lansează platforma Ulise.ro, un agregator de idei investiţionale, menită să facă mai uşor de înţeles şi de acceptat investiţiile financiare.

„Fie că este vorba despre industrii care au potenţialul de a schimba complet lumea (de la Genetică sau Inteligenţă Artificială la Internet of Things), fie despre responsabilitatea socială a companiilor, Ulise.ro simplifică investiţia financiară prin oferirea unei colecţii extinse de fonduri de investiţii listate (ETF-uri), construite exact în jurul acestor concepte.”

Concret, Ulise.ro elimină nevoia ca cineva interesat de Inteligenţa Artificială, de exemplu, să fie nevoit să determine pe cont propriu care sunt cele mai potrivite astfel de companii în care să investească. Ulise.ro permite investiţia directă şi facilă în fonduri listate pe marile burse internaţionale, reunite pe platformă în domeniul Inteligenţa Artificială, care au expunere pe cele mai potrivite companii din acest sector.

Catalogul de fonduri disponibil pe Ulise.ro este vast, acestea fiind administrate de membri ai unor grupuri financiare de încredere: Deutsche Bank, Vanguard, BlackRock, J.P. Morgan, etc.

“Fiecare client este diferit, are aşteptări diferite de la bani şi de la viaţă şi, prin www.ulise.ro, am dorit să conectăm valorile personale ale clienţilor noştri cu obiectivele lor financiare. Fie că doreşte să investească în companii care pun accent pe protecţia mediului şi a angajaţilor, sau vrea să ţină pasul cu ultimele descoperiri revoluţionare din tehnologie sau medicină, clientul are la îndemână ETF-uri potrivite”, a declarat Mihaela Bîciu, Director General Tradeville.

Dincolo de platforma în sine, Tradeville pune la dispoziţia investitorilor un Live Chat, la care un specialist răspunde în maxim 2 minute la orice solicitare, precum şi accesul în circuitul ştirilor despre piaţă, alertelor şi rapoartelor, pentru a vedea cum le sunt influenţate deţinerile de evoluţia pieţei.