Farmec a deschis la Cluj-Napoca al cincilea magazin Gerovital din ţară. La cât se ridică investiţia companiei

Autor: Laurentiu Cotu 12.04.2017

Producătorul român de cosmetice Farmec a deschis al cincilea magazin Gerovital de pe piaţa locală la Cluj-Napoca, în incinta centrului comecial Platinia, deţinut de familia Puşcaş. Noul magazin deschis de Farmec la Cluj are o suprafaţă de 40 mp, iar investiţia în proiectare, design şi amenajare se ridică la 240.000 de lei (peste 53.000 de euro).

Farmec deţine în prezent o reţea de cinci magazine Gerovital pe piaţa locală, 2 unităţi la Bucureşti şi câte o unitate la Constanţa, Craiova şi Cluj-Napoca. Compania mai deţine încă 8 magazine operate sub brandul Farmec în Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Târgu Mureş, Sibiu, Constanţa, Braşov şi Bucureşti. În stră­­ină­tate com­pa­nia a deschis, în colaborare cu partenerii locali 7 ma­gazine Gerovital, în Italia, Spania, Ungaria, Franţa şi Grecia, potrivit unor informaţii furnizate anterior de reprezentanţii Farmec.

’’Clujul a fost punctul nostru de plecare, iar de-a lungul anilor comunitatea locală ne-a susţinut mereu, iar acum avem un motiv în plus de a ne arăta aprecierea pentru toţi iubitorii brandului Gerovital, cea mai cunoascută marcă a companiei Farmec, la nivel naţional şi internaţional’’, a declarat Mircea Turdean, director general Farmec Cluj.