VIDEO ZF LIVE. Ciprian Vlad, Zenonni: Preţul unui costum la comandă începe de la 600 € şi poate ajunge la câteva mii de euro. Avem clienţi care cumpără şi de 15.000 € pe an

Autor: Ştefan Stan 19.04.2017
Compania locală Zennoni, specializată în realizarea de costume pe comandă, va lansa anul acesta o nouă linie dedicată femeilor şi va produce de la costume, sacouri şi par­de­sie până la cămăşi şi fuste, a declarat Ci­prian Vlad, unul dintre fondatorii busi­nes­sului, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Anul trecut am avut o cifră de afaceri de aproximativ 800.000 de euro. Noi facem în jur de 1.500 de costume şi 3.000 de cămăşi pe co­man­dă pe an. Anul acesta vom lansa o linie de­di­cată femeilor. Pe această zonă de pro­duse business casual - elegant este o lipsă (de oferte - n. red.) în piaţă“, a spus Ciprian Vlad.

Preţul unui costum Zenonni porneşte de la 600 de euro şi poate ajunge până la câteva mii de euro. O cămaşă porneşte de la 140 de euro, iar o cravată costă de la 40 de euro, în timp ce preţul unei perechi de pantofi la co­mandă pleacă de la 400 de euro. Cel mai scump costum vândut a fost în jur de 5.000 de euro, povesteşte antreprenorul.