Pariu pe imobiliare: Florin Herbai, proprietarul lactatelor Sim are două clădiri de birouri şi un bloc de apartamente în Timişoara

Autor: Mădălina Panaete 19.04.2017
Florin Herbai, antreprenorul din spatele producătorului de lactate Simultan din judeţul Timiş, a achiziţionat un bloc de apartamente în Timişoara de la Grup Imobiliare Trustee, parte a grupului Tender. Tender SA, cea mai importantă companie din grup şi acţionar al Grup Imobiliare Trustee, este în insolvenţă. Blocul are o suprafaţă de 9.000 de metri pătraţi şi este dispus pe 13 niveluri.
 
„Blocul este edificat, dar nu este finisat. Construcţia a fost oprită în 2010, iar de atunci clădirea stă aşa. Acum vrem să obţinem autorizaţiile necesare pentru a continua lucrările. Estimăm că vom termina apartamentele în patru luni şi jumătate de la momentul în care primim autorizaţiile pentru construire. Dar aici nu depinde de noi pentru că s-a întâmplat în alte cazuri să primim autorizaţii foarte repede, dar şi să ne întoarcă documentaţia de cinci ori“, a declarat pentru ZF Florin Herbai.
 
Blocul se află pe strada Take Ionescu, lângă proiectul ISHO, care include atât apartamente, cât şi birouri, şi care este dezvoltat de antreprenorul Ovidiu Şandor.