Producătorul lactatelor Olympus Braşov are un nou director general, Georgios Atha­na­soulas

Autor: Mădălina Dediu Panaete 19.04.2017
Fabrica de Lapte Braşov, produ­că­torul lactatelor Olympus, Oly şi Familia Braşoveanu, l-a numit în funcţia de director general pe Georgios Atha­na­soulas, 42 de ani, conform datelor din Monitorul Oficial.

Decizia vine după ce în luna fe­bruarie acţionarul grec a decis revo­carea directorului general Ilias Pliatsi­kas, dar şi a celorlalţi ad­mi­nis­tratori şi membri ai consiliului de administraţie al com­pa­niei, conform aceleiaşi surse.

Sub conducerea lui Ilias Pliatsikas, gru­pul grec Olympus a făcut cea mai mare investiţie din afara Greciei. Com­pania a deschis în 2011 o fabrică în localitatea Hălchiu (jud. Braşov) după o investiţie iniţială de 55 de mi­lioane de euro. Ulterior, compania a mai făcut şi alte investiţii de circa 20 de mi­lioane de euro. În plus, la jumătatea anului trecut producătorul a anunţat că are în plan investiţii de 15-20 de mi­lioa­ne de euro în următorii doi ani în fabrica pe care o deţine. Astfel, compania se apropie de investiţii de 100 de milioane de euro în România de la intrarea pe piaţă, conform calculelor ZF.