Omer Susli, Praktiker: Există premise ale revenirii pe profit în acest an

Autor: Cristina Bellu 20.04.2017

Retailerul de bricolaj Praktiker a înregistrat anul trecut o creştere a vânzărilor de peste 3% faţă de 2015, astfel că cifra de afaceri a companiei a fost de 137 milioane de euro.

„Pentru Praktiker România, 2016 a fost un an favorabil, al consolidării financiare, atât datorită creşterii vân­zărilor, cât şi menţinerii rezultatelor ope­raţionale la un nivel similar cu cel din 2015. În plus, tot în 2016 am luat şi decizia de a majora salariile şi bene­ficiile angajaţilor noştri“, a spus Omer Susli, pro­prietarul Prak­tiker Ro­mânia, care men­ţionează că pentru anul în curs există pre­mise ale re­venirii com­paniei pe profit.

„Ne-am menţinut creş­terea şi trendul as­cen­dent de la preluarea din 2014 şi ne dorim ca evo­luţia să continue şi anul acesta, cu atât mai mult cu cât există premise ale revenirii pe profit.“

O contribuţie semnificativă în evoluţia businessului o are strategia de remodelare a magazinelor, Praktiker intenţionând să investească aproximativ 600.000 de euro pentru fiecare unitate.