Romaero Băneasa avertizează că sunt semne de întrebare legate de capacitatea de a-şi continua activitatea având în vedere pierderile şi activele negative

Autor: Liviu Popescu 20.04.2017

Directorul general al Romaero Băneasa, Remus Vulpescu, scrie în notele explicative pentru raportul pe 2016 al companiei, la pagina 8, că există un grad de incertitudine semnificativ cu privire la capacitatea societăţii de a-şi continua activitatea fără implementarea unor măsuri adecvate de redresare având în vedere pierderile cumulate din ultimii ani de 283 mil. lei, datoriile mari, dar şi activele negative.

Compania îşi prezintă situaţiile în raportul de pe propriul site, care încă nu au fost publicate pe BVB, şi menţio­nează că are pierderi de 60,3 mil. lei în 2016, duble faţă de anul precedent.

„Informaţiile prezentate mai sus indică un grad de incertitudine semnifi­cativă cu privire la capacitatea societăţii de a-şi continua activitatea fără imple­mentarea unor măsuri adecvate de redresare“, se arată în notele explicative semnate de Remus Vulpescu, directorul general al companiei de stat Romaero.