Directorul Companiei de Aeroporturi, înlocuit. Ministrul transporturilor, în vizorul premierului

Autor: Mediafax 21.04.2017

Bogdan Mîndrescu a fost numit director general interimar de către Consiliul de Administraţie al Compa­niei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, deşi ministrul transporturilor ar fi vrut ca Liviu Radu să rămână în funcţie, au confirmat surse politice. Potrivit sur­selor citate, premierul Sorin Grindeanu este nemulţumit şi de activitatea minis­trului transporturilor Alexandru Cuc inclusiv în ceea ce priveşte gestio­narea transporturilor aeriene. O altă problemă este legată de desfă­şu­rarea lucrărilor de infrastructură pri­oritare.

Ministrul Cuc l-ar fi susţinut şi pe Liviu Radu pentru a reconfirmare în funcţia de director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Director interimar a fost numit Bogdan Mîndrescu, un tânăr de 29 de ani, care este şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Compa­niei Naţio­nale Aeroporturi Bucureşti. Mîndrescu a mai fost, potrivit CV-ului publicat pe site-ul instituţiei, director de cabinet al ministrului transporturilor, consul­tant la Inspur Shandong Group Co Ltd China (în perioada 2014-2015), consul­tant al directorului SRTV (în perioada 2013-2014), director economic la Pandor SRL (2012-2013) sau consul­tant de vânzări la Banc Post (2007-2008).

Mândrescu are un masterat în management aeronautic şi este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir.