Polonezii de la Kruk, care se ocupă cu recuperarea creditelor, au închiriat peste 10% din Timpuri Noi Square

Autor: Roxana Rosu 25.04.2017
Dezvoltatorul Vastint, divizia imobiliară a Inter IKEA, a semnat un contract de închiriere pentru 4.000 mp de spaţii de birouri în cadrul ansamblului Timpuri Noi Square din Bucureşti cu divizia locală a grupului polonez Kruk, activ pe piaţa recuperării de creanţe. Proiectul de birouri format din două clădiri cu o suprafaţă de 33.000 mp va fi operaţional în iunie.
 
ZF a scris la finalul lunii ia­nua­rie că po­lo­nezii ar pu­tea fi unul dintre prin­­­­cipalii chiriaşi ai birourilor pe care Vastint le con­s­tru­­ieşte în zona Tim­­puri Noi. 
 
Ieri reprezentanţii ce­lor două companii au a­nunţat că Kruk România a în­chi­riat cei 4.000 mp pentru se­diu­l central al companiei în Bu­cu­reşti. Compania poloneză îşi des­fă­şoară în prezent activitatea în ansamblul River Plaza, am­plasat pe Spla­iul Uni­rii în apropierea Camerei de Comerţ.
 
În afară de Bucureşti, mai mult de 600 de angajaţi lucrează în Centrul Operaţional din Târgovişte şi pe întreg te­ritoriul României, ca echipă a agen­ţilor de teren susţinută de cinci birouri locale. Două noi birouri locale sunt pla­nificate pentru deschidere anul acesta.