Brokerii au început să le scrie clienţilor retail despre oferta Digi: preţul per acţiune: 56 de lei; achiziţia minimă - 50 de titluri; discount - 7% în primele 5 zile

Autor: Adrian Seceleanu 27.04.2017

Intermediarii ofertei de listare la bursă ai companiei de cablu RCS&RDS au început să le scrie clienţilor de retail pentru a le prezenta detaliile ofertei, în condiţiile în care ieri seară Digi Communiocations NV, compania mamă a operatorului de comunicaţii, a publicat prospectul emisiunii.

Achiziţia minimă pentru clienţii de retail este de 2.800 de lei, iar cei care se decid în primele 5 zile pot primi un discount de 7%, conform datelor din prospect şi a informaţiilor transmise de brokeri.

Preţul de subscriere pentru clienţii de retail este de 56 de lei, iar discountul acordat este de 7% în primele 5 zile, şi de 3% în ziua 6, 7 şi 8. Cantitatea minimă de subscriere este de 50 acţiuni.

Alocarea este garantată pe principiul “primul venit - primul servit" pentru un număr de 267 acţiuni / investitor în limita unui număr total de acţiuni oferite de 534.000 de acţiuni.

Investitorii retail vor subscrie acţiunile la preţul de 56 de lei şi vor primi înapoi o diferenţă de bani în funcţie de preţul final, care va fi stabilit în urma negocierilor susţinute de investitorii instituţionali.