La două săptămâni de la ninsoarea neaşteptată din aprilie, 750 de abonaţi ai Electrica din judeţul Galaţi încă nu au curent electric

Autor: Simona Tatu 05.05.2017
Circa 750 de locuitori din judeţul Galaţi încă nu au curent electric, fiind afectaţi temporar din cauza lucrărilor de reme­die­re a reţelei afectate de condiţiile meteorologice din pe­rioada 20-23 aprilie, a transmis ieri Electrica la solicitarea ZF.
 
„Din totalul de 85.000 de consumatori afectaţi iniţial, astăzi, 4 mai 2017 (ieri - n. red.), la ora 15:00, mai erau aproximativ 750 de abonaţi nealimentaţi, dispersaţi în mai multe localităţi, motivat de asigurarea condiţiilor de lucru a echipelor de investiţii şi reparaţii care lucrează în instalaţii“, transmite SDEE Galaţi.
 
Situaţia celor care încă au curentul electric întrerupt va fi remediată cel târziu pe data de 5 mai, conform datelor de la oficialii companiei Electrica SA. Electrica Serv lucrează în prezent cu echipele SDEE Muntenia Nord şi cu alţi contractori din ţară pentru a relua alimentarea cu energie electrică a restului consumatorilor.