Producătorul de mobilă Ecolor, al treilea exportator de mobilă din România, investeşte 5,3 mil. euro în creşterea producţiei şi ajunge la 670 de angajaţi

Autor: Roana Rotaru 08.05.2017

Ecolor, care are o fabrică în comuna Jucu din judeţul Cluj,  este al treilea cel mai mare exportator de mobilă din România, după Aramis Invest şi Taparo.

Producătorul de mobilă Ecolor, o companie cu acţionariat suedez, care a produs şi vândut mobilă de aproape 69 mil. euro anul trecut, şi-a propus să investească anul acesta 24 mil. lei (5,3 mil. euro) în creşterea capacităţii de producţie a fabricii din comuna Jucu, judeţul Culj, potrivit reprezentanţilor companiei.

Fabrica de mobilă se întinde în prezent pe o suprafaţă de 53.000 de metri pătraţi, iar pe porţile fabricii ies zilnic 15-20 de camioane de mobilă, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei.

„Intenţionăm să creştem capacitatea de producţie, care pentru noi înseamnă echipamente tehnologice şi extinderea clădirii actuale“, a declarat pentru ZF Carl Widell, directorul general al Ecolor şi asociat minoritar al companiei.