WHO’S WHO IN BUSINESS. Camelia Ene, CEO al MOL România. Acţionarii i-au prelungit în aprilie mandatul pe perioadă nedeterminată

Autor: Alina-Elena Vasiliu 10.05.2017

Acţionarii MOL România, subsidiara grupului petrolier ungar MOL, au prelungit pe o perioadă nedeterminată mandatul de CEO al Cameliei Ene, cea care preluase conducerea companiei petroliere în noiembrie anul trecut, după ce Kinga Daradics, fostul CEO, a intrat în concediu de maternitate. „MOL Hungarian Oil & Gas Public Limited Company, persoană juridică din Ungaria (...) decide prelungirea în funcţia de administrator unic al Societăţii a mandatului dnei Camelia Ene (...) pentru o perioadă nedeterminată, începând de la data de 19.04.2017”, se arată în Monitorul Oficial.

Camelia Ene a ocupat acest post la sfârşitul anului trecut, când Kinga Daradics a intrat în concediu de maternitate, însă la acel moment reprezentanţii MOL nu au precizat dacă era vorba despre o schimbare temporară sau nu. Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la mandatul Cameliei Ene şi la o eventuală întoarcere a lui Kinga Daradics în grup.