Tarom sărbătoreşte intrarea în flotă a celor mai noi aeronave cumpărate cu o ofertă fulger: Zboruri cu 92 de euro spre cinci destinaţii europene

Autor: Ştefan Stan 19.05.2017

Cele mai noi aeronave cumpărate de Tarom, de tip Boeing 737-800NG, sunt aşteptate în numai câteva zile la Bucureşti, şi vor intra în circuitul aerian. Prima aeronavă este la vopsit în Marea Britanie, iar a doua va fi branduită curând. Tarom sărbătoreşte achiziţia printr-o ofertă de 92 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, de la Bucureşti către cinci destinaţii europene: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv, Valencia.

Oferta este vaiabilă în perioada 19-21 mai 2017, iar călătoriile vor fi începând cu 19 iunie, până pe 31 martie. 
 
Potrivit informaţiilor de pe site-ul Tarom, perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică (respectiv noaptea de vineri spre sâmbătă în cazul destinaţiei Tel Aviv).  Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 1 an. Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful superior disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50EUR/tranzacţie, iar rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.