Dan Popovici, şeful OTP AM: Fiecare scădere la Bursă şi la fondurile de investiţii este de fapt o oportunitate de a investi la un preţ mai mic

Autor: Liviu Popescu 23.05.2017
Dan Popovici, directorul general al OTP Asset Management, fond de investiţii cu active de 620 mil. lei, spune că evoluţia preţurilor acţiunilor listate şi implicit şi a fondurilor de investiţii cu componentă de acţiuni este una volatilă, cu suişuri şi coborâşuri, influenţată de foarte mulţi factori.
 
„De-a lungul timpului am început să învăţ că fiecare scădere este de fapt o oportunitate de a investi la un preţ mai mic, de a cumpăra mai multe acţiuni sau unităţi de fond cu aceeaşi sumă investită“, scrie Popovici într-o opinie publicată pe platforma de ştiri şi analize a BVB.
 
Comentariul său este strict personal şi nu reprezintă o recomandare de investiţii şi nici o consiliere financiară personalizată cu privire la investiţii.
 
„Puţini sunt cei care vin să cumpere atunci când preţurile acţiunilor sunt «jos» şi din păcate, cei mai mulţi ajung să investească când totul este foarte scump“, notează el.