DKV Euro Service, afaceri de plus 19% anul trecut în România. “Anul acesta estimăm venituri de 260 mil. euro“

Autor: Cristina Bellu 23.05.2017

Compania se va concentra în continuare pe dezvoltarea serviciilor şi reţelei de parteneri din România, dar şi pe îmbunătăţirea platformei online pentru clienţii DKV.



DKV Euro Service, compania ce oferă carduri de combustibil şi servicii conexe transportatorilor, a urcat anul trecut cu 19,5% pe piaţa locală, la afaceri de peste 232 mil. euro comparativ cu anul anterior, cu 8% mai mult decât estimarea iniţială a companiei.

În comparaţie cu 2015, baza de clienţi pentru România a înregistrat o creştere cu 36 de procente.

“Anul acesta DKV se va concentra pe dezvoltarea serviciilor şi a reţelei de parteneri locali pentru a valorifica tendinţa pozitivă de dezvoltare a pieţei locale. Aici activează peste 36.000 de companii atât în domeniul transportului de mărfuri, cât şi al celui de persoane. Cota de piaţă spre care ţintim în acest an este de 15% din segmentul de transport internaţional şi o cifră de afaceri de 260 de milioane de euro.”, spune Robert Vass, country manager al DKV Euro Service.

Acesta menţionează că recent au fost obţinute şi ultimele aprobări ale parteneriatul dintre DKV Euro Service, T-Systems International şi Daimler AG, pentru joint venture-ul care va dezvolta platforma Toll4Europe, lucru care va permite colectarea tuturor taxelor de drum, de poduri şi de tunel utilizând acelaşi dispozitiv unic.

Inaugurarea proiectului este planificată pentru 2018.

Clienţii DKV şi utilizatorii aplicaţiei DKV APP au acces la informaţii privind costurile combustibillilor. Compania a extins transparenţa preţurilor carburanţilor în Uniunea Europeană cu trei noi pieţe. Astfel, după Germania şi Franţa, DKV oferă în timp real şi preţurile carburanţilor din Italia, Spania şi Portugalia.

Compania pune la dispoziţia clienţilor cea mai mare reţea cu staţii de carburanţi şi parteneri de servicii din Europa, cu peste 65.500 de puncte de acceptanţă în 42 de ţări europene.

În România, clienţii DKV pot beneficia de o reţea locală extinsă, de peste 700 de staţii (Lukoil, MOL, OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc).

Anul trecut, compania germană a adăugat aproximativ 5.000 de noi staţii de carburanţi reţelei sale din Europa şi a devenit partener oficial pentru operatori de taxe de drum din mai multe ţări europene.