Adela Smeu preia conducerea reţelei de bricolaj Brico Depôt România, având ca obiectiv intrarea pe online începând cu 2018

Autor: Bogdan Alecu 31.05.2017

Reţeaua Brico Depot, parte a grupului britanic Kingfisher, a intrat pe piaţa locală în 2013 odată cu preluarea celor 15 magazine Bricostore.



Adela Smeu, actualul director financiar al Brico Depôt România, va prelua de la 1 iulie funcţia de CEO al companiei, după ce Christian Mazauric a fost numit în funcţia de CEO al lanţului de bricolaj B&Q Marea Britanie & Irlanda, care de ase­me­nea face parte din cadrul grupului Kingfisher plc. Mazauric a condus Brico Depôt România din august 2015 şi în mandatul său au fost redenumite magazinele Bricostore sub noul brand. Adela Smeu s-a alăturat companiei tot în 2015, iar timp de 8 ani a fost director financiar în cadrul OBI Group. În trecut, a deţinut funcţii la United Technology Corporation Paris şi PwC România. Printre provocările manda­tului său se numără intrarea pe online începând cu anul viitor. Christian Mazauric s-a alăturat Kingfisher în urmă cu 16 ani şi a deţinut funcţii de conducere în departamentele financiare şi operaţiuni din Franţa, Marea Britanie şi România, inclusiv director financiar al Castorama Franţa, director financiar al B&Q şi, cel mai recent, CEO al Brico Depôt România.