Lanţul de farmacii Tei şi-a majorat cu 90% afacerile în primele cinci luni, ajungând la 26 milioane de euro

Autor: Mirabela Tiron 30.06.2017

Lanţul de farmacii Tei şi maga­zi­nele Bebe Tei, controlate de Roxana Maftei, şi-au crescut afacerile cu două cifre în primele cinci luni din acest an, potrivit antreprenoarei.

„Farmacia Tei a avut o cifră de afaceri de 26 de milioane de euro în primele cinci luni din acest an, în creş­tere cu 90% faţă de perioada similară a anului trecut, în timp ce magazinele Bebe Tei au avut o cifră de afaceri de 11,5 milioane de euro, mai mult cu 13% faţă de ianuarie-aprilie“, a spus Roxana Maftei pentru ZF.

Avansul afacerilor lanţului de farmacii vine în contextul în care în noiembrie anul trecut, antreprenoarea a deschis în cartierul Dristor, în acelaşi corp de clădire cu magazinul Mega Image, o farmacie pe 1.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de 350.000 de euro. Roxana Maftei mai controlează o farmacie în bulevardul Tei şi un magazin Bebe Tei în centrul comercial Sun Plaza.

Cele mai vândute produse din farmaciile Tei sunt der­mato­cos­meticele, produsele natu­rale, cele oftalmice, dar şi de fertilizare, potrivit ultimelor date.