ZF Live. Teodor Brusalis, Hyundai Auto România: Clienţii de maşini noi cumpără automobile tot mai bine echipate

Autor: Alex Ciutacu 17.07.2017

„În primele şase luni ale anului 2017, tot mai mulţi oameni au preferat varianta unei maşini noi, în detrimentul segmentului second-hand, datorită noilor tehnologii, de la Apple Car Play sau Android Auto la Head-up Display.“



Apetitul pentru SUV-uri este ridicat, este un element ce ţine de modă dar şi de spaţiu şi versatilitate, a declarat Teodor Brusalis, director executiv la Hyundai Auto România, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„În primele şase luni ale anului 2017, tot mai mulţi oameni au preferat varianta unei maşini noi, în detrimentul segmentului second-hand, datorită noilor tehnologii, de la Apple Car Play sau Android Auto la Head-up Display. Multe dintre acestea nu se regăsesc în oferta second-hand. De asemenea, regăsim  o clientelă din ce în ce mai educată. Influenţa generaţiei mille­nnials este evidentă. Tinerii privesc foarte ciudat o maşină dacă nu le permite interconectivitatea“, explică Teodor Brusalis. De asemenea, el spune că deja oamenii vor maşini care să frâneze singure, să dispună cu încărcător wireless pentru telefonul mobil şi să fie echipate cu cele mai noi sisteme de siguranţă activă şi pasivă.