Răzvan Diraţian, promovat la şefia unui business din top cinci cele mai mari din lume ale Avon

Autor: Georgiana Mihalache 19.07.2017

Răzvan Diraţian, executivul român care conduce operaţiunile din România şi Republica Moldova ale Avon, cel mai mare jucător din piaţa locală de cosmetice, va prelua din august funcţia de director general al Avon Filipine, o piaţă cu vânzări duble faţă de cea românească.

Diraţian este al 45-lea român promovat de gigantul american la conducerea subsidiarelor din regiune. Filipine este în top cinci ţări din lume pentru Avon ca nivel al vânzărilor, cu 330 mil. de dolari, în timp ce România ocupă locul 15, cu 125 mil. dolari.

„Pentru Filipine, obiectivul este de creştere, poate double-digit. Oportunitatea de business în Filipine este mai mare decât în România, este o economie care creşte cu 6-7% în fiecare an. Avem şansa de a acoperi o parte mai mare din ţară, sunt 7.000 de insule, 100 de milioane de locuitori. În Filipine suntem lideri în categoria personal care, dar există un interes crescut şi pentru produsele din zona fashion şi produse pentru casă“, a spus Răzvan Diraţian în cadrul emisiunii ZF Live.