Furnizorul de servicii de transport E van Wijk a închiriat 75% dintr-un nou depozit din parcul logisticP3 Bucharest

Autor: Roxana Rosu 24.07.2017

Dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice P3 a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport şi logistică, pentru o suprafaţă de 10.180 mp în noul depozit din parcul P3 Bucharest, spaţiul reprezentând 75% din dimensiunea totală a depozitului.

Suprafaţa închiriată include spaţiu de depozitare şi 252 m² spaţiu de birouri. Depozitul va fi utilizat pentru a distribui în medie 15.000 de paleţi pe lună şi va avea 40 de angajaţi.

“ Prima noastră întâlnire cu P3 a fost de bun augur, deoarece avem aceeaşi viziune asupra business-ului, suntem la fel de pasionaţi de depozite şi ne dorim un parteneriat pe termen lung pentru dezvoltarea  ambelor companii”, spune Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.

Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport şi logistică cu filiale în România, Olanda, Ucraina şi Polonia. Compania a început în Olanda în 1949, dezvoltându-se în România şi, apoi, în Ucraina şi Polonia.

Grupul E van Wijk dispune de o flotă de peste 350 de camioane, care acoperă principalele pieţe din Europa şi generează o cifră de afaceri consolidată  de peste 80 milioane de Euro. Logistic E van Wijk România are 370 de angajaţi, 185 de camioane Euro 5 şi Euro 6, 20.000 m² de spaţii de depozitare în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Arad, şi certificări ISO 9001, 14001, 22000.

"Faptul că 75% din Depozitul 6 a fost închiriat înainte de finalizarea acestuia arată cât de importantă este abordarea noastră. La P3 credem că un depozit este mai mult decât o clădire, este o casă pentru o afacere şi o parte integrantă a succesului său. Logistic E van Wijk este o companie importantă şi suntem mândri că ne-au ales ca parteneri”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 în România.

P3 are, în acest moment, un total de 305.000 m² în 11 depozite în parcul P3 Bucharest. Parcul este situat pe inelul de centură al oraşului, cu acces la toate cele 6 sectoare ale Bucureştiului, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă (la o distanţă de 22 km) şi la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest şi, de asemenea, plănuieşte să se extindă atât în Bucureşti, cât şi în centrul şi vestul ţării.