Iosefina Frolu părăseşte funcţia de director de comunicare de la ING

Ziarul Financiar 26.07.2017
ING Bank, a şaptea bancă din piaţa locală după active, a anunţat că, începând cu data de 7 august 2017, Iosefina Frolu, Director de Comunicare, pleacă din companie, conform celui mai recent comunicat.
 
Iosefina Frolu (43), s-a alăturat ING în 2006, în rolul de Director de Marketing & Comunicare al ING Wholesale Banking, divizia pentru clienţi corporate, unde a construit de la zero echipa şi practica de comunicare. În 2010, a devenit Director de Comunicare al ING Bank România, fiind responsabilă de comunicarea cu media, comunicarea internă, marketingul relaţiilor cu clienţii corporate şi activitatea de CSR. Anterior, Iosefina Frolu a fost Manager Relaţii Publice în FMCG (Brau Union, ulterior Heineken) şi Coordonator Programe la agenţia de relaţii publice DC Communication.
 
„Pe parcursul celor 10 ani, Iosefina Frolu a avut o contribuţie semnificativă în ING, promovând valorile companiei şi protejând reputaţia brandului. În numele ING, îi mulţumesc pentru ceea ce a realizat şi îi doresc mult succes în tot ce îşi propune”, a declarat Michal Szczurek, CEO ING România.
 
„Am avut şansa să lucrez într-o companie extraordinară - cu viziune, cu o adevarată cultură a performanţei şi cu oameni foarte buni. ING va rămâne pentru mine un love brand. Le mulţumesc colegilor mei pentru tot ce am învăţat şi am facut împreună”, a declarat Iosefina Frolu. „Sunt câteva proiecte care mă atrag şi vreau să îmi încerc abilităţile şi în alte zone decât cea a comunicării. În timp, voi decide la ce şi cu cine voi lucra”, a adăugat fostul Director de Comunicare al ING.
 
Procesul de recrutare a unui succesor a fost demarat.